Arbo maatwerk

Arbo maatwerk voor elke ondernemer

 

Als werkgever moet je ervoor zorgen dat je personeel veilig en gezond kan werken. En hoewel de regels en verplichtingen voor werkgevers en werknemers zijn vastgelegd in de Arbowet, hebben veel (MKB) bedrijven in de praktijk toch moeite met hun arboverplichtingen. Want hoe pas je dit toe op jouw organisatie en medewerkers? Hoe kom je tot een arbobeleid dat past bij je bedrijf? Wat heb nodig op arbo-gebied en wat juist niet? Wie schakel je daarvoor in en betaal je niet te veel?

 

Kies daarom voor advies van een onafhankelijke professional, dat levert je een helder en goed uitvoerbaar arbobeleid op. Ontzettend waardevol voor je organisatie, want naast veilig werken, stimuleert een goed arbobeleid duurzame inzetbaarheid van personeel en voorkomt het werkgerelateerde klachten en uitval van personeel. Met minder verzuim, meer productiviteit en continuïteit als resultaat.

 

Waar het om draait is het inkopen van de juiste ondersteuning, op die momenten dat je het nodig hebt: arbo maatwerk dus en daarvoor ben je bij Xanthus aan het juiste adres.

Denk aan zaken als:

 

Xanthus V Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E)

Xanthus V PAGO/PMO onderzoeken

Xanthus V Verplichte intredekeuringen

Xanthus V Bedrijfshulpverlening (BHV)

Xanthus V Screenen van personeelsverzekeringen

 

Dit en meer arbo-gerelateerde zaken regel ik voor de meest uiteenlopende bedrijven. Van advies tot ondersteuning bij de uitvoering. Goed, snel en betaalbaar.

Advies nodig over arbodienstverlening?

 

Advies over welke arbodienstverlening het beste bij je bedrijf past? Geen punt.
Door mijn kennis en ervaring met diverse grote, middelgrote en kleinere arbodiensten weet ik welke partij het beste past bij welk bedrijf. Dat geldt ook voor de vraag of je wel of niet gebaat bent bij het afsluiten van een ziekteverzuimverzekering en bij welke verzekeraar je dit dan doet.

 

Voor ondernemers zijn dit vaak lastige en tijdrovende vraagstukken, terwijl eerlijk en onafhankelijk advies van een deskundige je vaak snel op weg helpt. Een aanpak die werkt, waardoor we samen de arbodienst of verzekeraar vinden die past bij je mensen, wensen en organisatie.

Wist je dat:
arboverplichtingen niet alleen gelden voor vaste medewerkers, maar ook voor zzp’ers en freelancers die je inschakelt?

Meer weten over arbo maatwerk?

Neem gerust vrijblijvend contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. Telefonisch of in een persoonlijk gesprek.